ONNO VOERMAN VAN FYSIOSPORTIEF

Bedankt voor jouw bezoek aan onze site en leuk dat je benieuwd bent naar wie ik ben! Ik ben Onno Voerman en samen met mijn compagnon Dannie Snijder heb ik in 2007 fysiosportief opgericht.

Tijdens mijn studieperiode fysiotherapie en sportmanagement was ik geïnteresseerd in twee vragen: Hoe kan ik je het beste behandelen? En hoe moet de fysiotherapiepraktijk waarin ik dit wil doen georganiseerd zijn?

Naast mijn studie, vond ik het antwoord hierop tijdens mijn ervaringen als reis- en feestorganisator, personal trainer, fysiotherapeut, fitnessmanager, docent en ook als oplettende klant.

Hierdoor weet ik dat je bij lichamelijke klachten eerst een afweging maakt. Gaat je klacht vanzelf over, of moet iemand je helpen? Wie kan jou eigenlijk het beste helpen? En heb je daar eigenlijk tijd voor over? Daarom begrijp ik dat je in deze fase objectief advies wil, wat bij ons bijvoorbeeld altijd mogelijk is door het stellen van jouw vraag.

 

Heb je voor ons gekozen? Bedankt! Wij gaan ons best voor je doen, want wij weten dat er voor jou niet zoveel verschil is tussen de manier waarop je ons, of een goed restaurant waardeert. Bij ons wil je ook op tijd geholpen worden, in een nette omgeving door een persoon die plezier in zijn vak heeft.

Als fysiotherapeuten weten wij dan toevallig wat meer van spieren en botten, maar wij zijn net zo geïnteresseerd in wat jij dagelijks doet en hoe jij van daaruit onze behandeling ervaart. Fysiotherapie en het resultaat ervan, kan soms namelijk nogal abstract zijn. Daarom vind ik het belangrijk dat voor jou altijd duidelijk is wat je van ons kan verwachten, hoe jouw klacht is ontstaan, wat je zelf aan jouw klacht kan doen en hoe wij je kunnen helpen.

Tenslotte vergelijk ik een bezoek aan een fysiotherapeut soms met die aan een fietsenmaker. Wanneer je daar heen gaat met een lekke band, dan doe je dit niet voor je plezier en bent je minder geïnteresseerd in zijn aanpak of materiaal. Je wilt gewoon weer snel en goed kunnen fietsen! Net zoals je bij ons weer snel vrijuit wilt kunnen bewegen.

Sinds onze oprichting in 2007 werk ik samen met ons team er elke dag met plezier aan, om jou met fysiosportief deze ervaring te bieden!

STEL JE VRAAG AAN ONNO

[wpforms id="8164"]