FYSIOTHERAPEUT KLAAS HOLWERDA

Hallo, mijn naam is Klaas Holwerda. Welkom op mijn persoonlijke pagina van fysiosportief. In 2019 heb ik mijn stage gelopen bij fysiosportief, wat van beide kanten erg goed is bevallen. In juni 2021 heb ik de opleiding Fysiotherapie afgerond. Vanaf november 2021 ga ik bij fysiosportief aan de slag en ben ik te vinden op de locaties aan de Friesestraatweg en de Vechtstraat.

Voor en tijdens mijn studie Fysiotherapie heb ik in de sportschool gewerkt waar ik veel ervaring heb opgedaan in het begeleiden en motiveren van mensen op fysiek gebied. Uiteindelijk ben ik dit als ZZP┬┤er gaan doen in de rol van personal trainer en heb daarbij ook altijd groepslessen gegeven. Daarnaast heb ik samen met mijn compagnon Bootcamp050 opgezet in Groningen en geef ik ook buiten sportlessen. Allerlei manieren om mensen in beweging te krijgen en houden, want dat is, op wat voor manier dan ook, erg belangrijk!

Ik vind het ontzettend fascinerend hoe het menselijk lichaam werkt en wat voor potentie het heeft. Daarom snap ik ook goed dat het ingewikkeld en vervelend kan zijn wanneer er klachten ontstaan. Ik help je graag bij deze klachten. Mijn doel is om jou zo snel mogelijk weer klachtenvrij te laten bewegen.

Op dit moment ligt mijn focus op rugklachten en problematiek rondom de wervelkolom. Een klacht die veel voorkomt. Heb jij klachten? Maak gerust een afspraak.

MAAK JE AFSPRAAK MET KLAAS

[wpforms id="8831"]